Picknickmat

 

Det är inte alltid så lätt med picknickmat tycker jag. Bara mackor blir ofta så tråkigt då de glutenfria mackorna blir ganska torra när de får ligga för länge. Plättar kör vi ofta med, det gillar barnen men jag börjar bli lite trött på det. Pastasallad funkar men inte för barnen som är lite kräsna där. Nästa helg ska jag o tjejerna på äventyr, lite nojig är jag allt inför lång bilresa och övernattning 😳 blir en utmaning för mig. Jag tänkte att vi skulle ha med oss lite lunch i bilen och bakade därför lite i lördags. Det blev piroger (som tyvärr de flesta öppnade upp sig i ugnen) och fyllda bullar. Tacka vet jag Smilla som kommit fram till glutenfria degar som faktiskt känns och beter sig som vanliga degar! Recept hittar ni i hennes fina böcker.

Nu håller vi tummarna för att de är lika goda när vi plockar fram dom ur frysen som de var när de var nygjorda så att vi blir mätta på lördag!

Lämna ett svar