Shoppingtur

Inte för att jag gillar stan på lördagar. Det är sjukt mycket folk där då. Men vad ska man göra när man jobbar i veckorna och inte orkar på eftermiddagarna. Jo man får spara det till helgen. I den här lilla stan är allting stängt på söndagar så då är det bara lördagen kvar.

Denna gången var det de två små som behövde sommarskor/sandaler. Inga problem för lilleman, de första han såg och ville ha, de passade. Kunde inte gått smidigare tror jag. Men Mysan, herregud, hur många olika skor vi än testade var det ingen som satt bra på hennes lilla nätta fot. Alla som passade på längden var alldeles för breda runt om. Ingen aning om hur vi ska lösa detta problem… Någon som har tips på något märke för smala barnfötter?

   

Jag hade bestämt mig innan vi körde in till stan, ja redan hemma alltså, att jag INTE skulle gå in i min favorit affär Ylvas. Tror ni att jag höll mitt löfte? Nä inte alls såklart. Eftersom jag visste att de hade något jag önskat mig i några år nu så var jag bara tvungen att gå in där. Om jag köpte något, undrar ni? Mmm jag gjorde ju det… Bara titta vad fina de är, våra nya glas. Älskar dom! När vi var klara i stan tog vi en snabb kik på Coop oxå efter skor till My, ibland har vi hittat fina där. Idag fanns det typiskt nog inte något att välja på för My. Men kan ni tänka er, jag hittade fina matchande glas till de andra jag nyss hade köpt. Okej det är lite olika lock med det är prexis likadant tryck på dom. Såå fina! Var såklart tvungen att köpa några med handtag oxå. Som pricken över i:et blev det den tjusiga korgen på ICA när det sen skulle handlas mat. Måste ju ha de nya glasen nånstans och då passade den här korgen kanon.

Blev förresten kallad ”världens bästa mamma” idag. De två små fick välja sig varsin Fidget Spinner i leksaksaffären och den stora fick två nya föl till sin Schleich-samling. I bilen på vägen hem utbrister Fenix just: ”Du är världens bästa mamma” och mitt mammahjärta svämmade över 💖 Kvällen avslutades med att mannen grillade smaskig gyros till kvällsmat. Nu ska de små hoppa in i sängen och den här mamman ska spela lite Backpacker en stund.

Lämna ett svar