Tröttheten

Tröttheten är ett faktum igen. Först en natt med riktigt kass sömn, ni vet en sån kväll/natt när jag inte somnar förrän typ 03.30 och sen en hund som vill ut redan klockan 7 morgonen efter. Sen ett par dagar för att försöka komma ifatt de timmarna man missade. Nu har jag vaknat några morgnar redan innan larmet ringt och faktiskt känt mig utvilad. Men sen nånstans under dagarna faller det. Huvudet hänger inte riktigt med. Gäspar mer än vad jag har munnen stängd redan vid 14-tiden. ”Jobbat över” tre dagar i rad. Arbetar ju på förskola och det är sagt att alla utvecklingssamtal där ska vara avklarade innan vi kommit in i april. Ett par intensiva veckor blir det då jag jobbar över lite för att få ihop det med föräldrarna. Inte många som kan de tiderna jag vill.

Försöker verkligen att tänka en dag i taget och att vara i nuet men det är verkligen inte så enkelt som det låter. Jag är flera veckor framåt hela tiden. Jag ser allt som finns inbokat i kalendern samtidigt hela tiden och till slut snurrar det bara i huvudet. I helgen får vi besök, helgen efter jobbar mannen och helgen efter där är tanken att vi ska på barndop. Ovanpå detta har mannen jobbat lite extra och vi har knappt sett varandra denna veckan. Bara mötts i dörren, när en av oss kommit hem har den andra gått till jobb. 

Ikväll kom min yrsel och mitt illamående tillbaka. Som jag hatar det, att mitt huvud inte hänger med. My hade jag fått iväg på gymnastik innan det värsta kom och hon var alltså tvungen att hämtas. Lite otäckt att köra bil när jag mår så här men vad göra. Självklart gick det bra. Konstigt nog verkar allting alltid gå bra även om jag mår skit inuti. Jag fick hem henne och har nu fått både henne och Lilleman i säng. Nu sitter jag här och våndas över att jag om en liten stund måste gå kvällsrundan med hunden. Men det kommer självklart att gå bra det oxå. Sen äntligen får jag lägga mig och sova bort allt kaos. Imorgon vaknar jag till en bättre dag!!

Önskar er alla en bra natt med mycket sömn! Stor kram

Lämna ett svar