Tvättsöndag

Det tvättas inte så mycket under vardagarna hemma hos oss. Jag är en sån som sparar allt till helgen. Förra helgen blev dessutom inte allt upptvättat eftersom vi hade övernattande gäster. Denna helgen var alltså tre tunnor plus nedkastet fulla. Många maskiner har det blivit och det är inte tomt ännu. Sjukt att det kan bli så mycket tvätt. Men visst en del lakan var det oxå och ganska många handdukar. 

Mellan allt tvättande har jag även lämnat och hämtat My på Innebandyträningen. En snabbis inom Coop för inhandlande av äpplen så att barnen klarar åtminstone lite mer än halva skolveckan. Fenix har lekt med kompis och Embla redigerat video till sin youtube-kanal. Efter innebandyn slänge jag ihop lite våfflor och My klämde 2,5. Mest av oss alla! 
  

Energinivån har varit på topp ett tag nu och det är så jäkla skönt! Så här ska det fortsätta nu tänker jag. Dock tog luften slut där efter våfflorna nångång och jag somnade i soffan. Men vad gör det? Kan ju bli så att jag kan sitta uppe med mannen en stund ikväll då. Han som ”slapp” jobba hela dygnet idag utan är hemma om knappt en timme. Detta eftersom han tidigt tidigt imorgon bitti ska ge sig iväg på en resa med jobbet. En resa som han inte kommer hem förrän sent på onsdag kväll ifrån. Jag ska alltså vara själv med barnen nu några dagar och det känns ändå bara lugnt. Ska bli en bra vecka det här!!

  

Lämna ett svar