Andra semesterveckan

Och där kom min nya pyjamas 😀 Blir kanonbra att ha på sig i tältet på nätterna. (Ignorera den smutsiga spegeln och röran bakom är ni snälla 😜)

Dagen idag har mest ägnats åt att köra grejer till Second Hand och att fortsätta röja bland alla våra grejer. Vi har så sjukt mycket saker överallt. Alldeles för mycket. Så mycket att man känner sig helt rörig själv emellanåt. Operation rensning påbörjades för några månader sedan och kanske kanske att jag kan bli klar med det denna sidan detta året. Köket är klart, Mysans rum, min sida av garderoben och idag blev jag klar med förrådet som innehåller ytterkläder & skor samt vår matkällare som mest innehöll en väldans massa glasburkar. Bastun är förresten i stort sett tömd på grejer oxå. Den har innehållit allt det där som vi ska göra oss av med och idag gjorde vi oss alltså av med allt det. Nu kan förhoppningsvis någon annan få glädje av de sakerna. Varje gång jag röjer och får ordentlig ordning i allafall i något rum eller förråd så känns det som att jag kan andas lite lättare. Alla saker vi har som gör att allt känns mer rörigt gör att jag knappt kan få luft. Tänk om jag någon gång kommer till den punkten där det känns som att jag har ordning överallt. Både i mitt hus och i mitt inre!

Jag älskar ju frukt och bär och vet ni vad vi har gjort idag. Vi fuskade och köpte 10 liter blåbär. Galet! Vi kommer förhoppningsvis ha blåbär hela vintern att toppa yoghurten med till frukosten. Så himla gott!!

 

Nu sitter jag och väntar på att Embla ska komma hem. Hon har varit hos en kompis hela dagen. Kompisen har hästar och jag kan ju bara gissa att de har grejat med dom prexis hela tiden. Ska bli kul att hör hur hon haft det! Har fått både bilder och små klipp där de har ridit ute i skogen. Så himla mysigt! Jag gissar att hon är nöjd och trött när hon kommer hem.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *