Bad

En bra dag för bad, det var det idag. Lite halvtaskigt väder vilket betyder att det inte är så många andra som tänker bad. Barnen fick välja mellan Väggabadet (bad både ute och inne), Kaskad i Tingsryd (bad inne) eller Brunnsbadet i Ronneby (bad ute). Barnen valde Brunnsbadet. Dels för att de aldrig har varit där tidigare men även för att de sett bilder därifrån som lockar.

Våra barn gillar det här med badhus och vattenrutschkanor och har börjat sätta betyg på ställena de besöker. Brunnsbadet fick 5 av 5 badbollar av Fenix. Av Embla och My blev det ”bara” 4/5. Embla tyckte att omklädningsrummen drog ner betyget och My tyckte att bubblorna i vattnet var för stora och gjorde att hon fick så mycket vatten i munnen. Rutschkanorna fick 5/5 av alla tre!

Bjuder på en bikinibild… Händer inte sådär väldigt ofta att jag hoppar i min bikini och ännu mer sällan att jag faktiskt hoppar i vattnet. Men eftersom vi valde en dag med inte alldeles för mycket sol var det faktiskt varmare i vattnet än ovanför så även jag var i en del. -Så mycket har du aldrig badat mamma, sa My på vägen hem. Och det ligger nog nån liten sanning i det.

Lämna ett svar