Bröllopsdag

Efter skitnatt följer skitdag! 

Dagen har ägnats mest åt att sova, vila, återhämtning och virka. Tråkigt för familjen som fick klara sig utan mig idag. De valde Lysingsbadet och lät mig bara vara prexis hela dagen. Det behövde jag! Jag hade hunden och min virkning som sällskap. Hunden var ungefär lika trött som jag. 

 

Kvällen blev mycket bättre, den tillbringades med mannen på restaurang ”Smugglaren”. I dag är det 16 år sedan vi hade vår första dejt. Efter mycket chattande på Lunarstorm så tog vi till slut det där steget att träffas med middag, bio och en bil som blev inlåst i bilgarage. Resten vet ni. 11 år sen vi gifte oss. 💖 På vår första Bröllopsdag för 10 år sedan var vi i Västervik och åt god mat på en restaurang nere i hamnen. Vad passar då bättre än att göra om det nu när vi ändå är i Västervik just idag.

 

 
Restaurang Smugglaren googlade mannen fram. Och vilken restaurang sen. Grym service och sjukt god mat! Min meny bestod av ”En näve räkor”, ”Röding” och avslutades  med ”En kula sorbet toppad med champagne”. Mannen valde istället en ”Toast Skagen”, ”Ryggbiff” och ”Brostorps blåmögelost med krusbär och mandel”. Maten var så himla god. Smällte i munnen alltihopa! Lugnt och skönt och mysigt att bara vara vi två. Tyvärr mår jag ju inte alldeles hundra och valde därför bort god dricka till maten, nöjde mig med vatten. Likaså gjorde sig ångesten tillkänna när vi började bli klara. Restaurangen var då ganska full med gäster och det blev ganska mycket sorl. Vi satt längst in och jag började känna hur den där andningen började bråka med mig. Jag gick helt enkelt ut så fick mannen lösa betalningen. Vi hade ju ändå ätit klart då. Jag är så glad att jag orkade, att vi faktiskt gick ut och åt trots mitt mående just nu. 💖💕

  

Vi satte oss i hamnen en stund och tittade ut över vattnet och bara var. Eller ja, nån bild tog vi oxå såklart. 


 
Barnen och hunden fick hänga med sin faster Tinis och hennes familj under tiden. De hann med både att käka på pizzeria och handla godis o popcorn. När vi kom tillbaka möttes vi av att hela gänget spelade spel tillsammans och undrade varför vi kom redan. Tack snälla Christin & Patrik för att ni hjälpte till med barnen! 💖 Guld värt!

 
💖💕💖💕💖💕

Lämna ett svar