Halloween

Den tiden på året då det ska skrämmas igen är här. Alla tre barnen har redan varit på Halloween-fester. Embla i torsdags, då var det Harley Quinn för hela slanten. Outfiten kommer ifrån wish, som är ett litet lotteri i sig. Jackan t.ex. den hann inte komma i tid, den dyker väl upp i nästa vecka istället kan man tänka. Man vet aldrig riktigt hur lång tid leveranserna tar. Bra blev det ändå och min stora Snäcka var supernöjd med festen som niorna på hennes skola arrangerade.

 

Bilderna är tagna av http://frun.se . Då jag inte vet om det är okej för kompisarna att vara med på bild här på min blogg fick jag klippa lite i bilderna och de tappade då lite skärpa… Men så här såg hon ut iaf.

 

De två yngsta fick gå på samma fest. De hade sin igår. Några åttor som höll i arrangemanget. Precis som förra discot så upplevde jag det som något rörigt. Väldigt väldigt många barn. Det känns lite som att det inte går ha koll på vad som händer när det är så många på samma ställe. Men men, mina barn var nöjda både med spökrunda och kioskhandlande. Skönt att My piggnade på sig så att hon kunde gå, hon har varit hemma från skolan med förkylning och feber några dagar. Till discot var hon som väl var feberfri och energinivån låg på topp. Fenix gick som Döden och My var Häxan Blodöga.

 

Lämna ett svar