Helgen som varit

Helgen har gått i lugnets och vilans tecken. Veckan som gick var ingen bra vecka. Det ställer till det när det inte är som vanligt. Trevligheter som att träffa kompisar slutar tyvärr ibland med att luften går ur mig. Midsommarhelgen blev det så och hela veckan har jag mått skit, skit som i ångest varje dag och kväll och en enorm trötthet.

Jag var väldigt väldigt nära att t.om ringa läkare i fredags. Jag tänkte att det kan väl ändå inte vara meningen att man ska må så dåligt, vara så trött. Tänkte att jag måste nog ändå ha brist på nånting. När fredagen kom tänkte jag att jag kan ju ge det över helgen oxå och tur var väl det för nu känner jag mig något bättre.
Förmodligen behövde både kropp och knopp en massa vila, återhämtning och mest sömn. Mannen och barnen gav mig sovmorgon både igår och idag och jag kan känna hur energin sakta men säkert kommer smygande tillbaka. 

Mest har jag och hunden suttit bredvid varandra i uterummet. Lite virkande har det blivit och en del serietittande. Tvättkorgarna har jag oxå hunnit tömma så att vi kan få med oss lite rena grejer på vår första tält-tripp som närmar sig. Idag kammade jag igenom hunden ordentligt och fick loss en hel del underull. Eftersom jag gjorde detta i uterummet blev det även en del päls på både bord och golv så det ena ledde till det andra och nu är uterummet städat och fint. 

En bra helg som gör att sista fyra dagarna på jobbet innan semestern förmodligen kommer flyga förbi i rasande fart! 

Lämna ett svar