Lång dag

Ännu en lång dag blev det idag. Våra barn brukar inte vara så ofta på fritids och när de är där blir de alltid hämtade senast 15:45. Nu har det varit lite mycket på jobbet ett par veckor så förra veckan blev det längre dagar än så tre av dagarna och denna veckan både igår och idag. Det påverkar både mig och barnen. De är tröttare än vanligt när vi kommer hem och det är jag oxå. Ska bli skönt när jag snart kan plocka ut alla dessa timmar och gå hem lite tidigare fler dagar än vad jag brukar.

Dagen börjades med ett besök hos sjukgymnasten. Där fick jag en stund att varva ner lite. Trodde det skulle bli nålar i örat men det hoppade vi. Blev lite uppmjukning och sträckning. Jag måste nog säga att det känns mycket bättre nu än innan jag började gå dit. Smärtan är inte borta men den är inte alls på samma sätt längre. Jag har fått en del verktyg och en massa tips på hur jag ska röra mig. Nu får vi se om det tillsammans med lite massage nångång ibland kan få bukt på mig. Att jag har spänningar är givet och att värken beror på det är oxå ganska givet. Likaså att det bara är jag själv som kan göra något åt problemet.

Innan det var dags att åka till den fullspäckade jobbdagen hann jag med att köra hem och sitta i soffan med hunden en stund. Han ville inte riktigt släppa iväg mig sen när det var dags.

Lämna ett svar