Paus

Det är konstigt det där med hur min kropp och knopp säger stopp när den vill vila. Har ju varit ganska mycket på G några dagar eller ett par veckor egentligen tror jag. Visst har det varit fullt upp. Jobbade ju lite fler timmar än vad jag brukar pga utv.samtal men tyckte ändå det funkade bra. Tills i söndags. Somnade framför Barnkanalen och vaknade med huvudvärk och feberfrossa. Tempen låg på gränsen bara. Stoppade i mig lite Ipren och gick ändå till jobbet igår. Vi skulle ju ”bara” planera… Gick hem lite tidigare för att vila av mig huvudvärken som fortfarande satt i på em. Idag har jag varit hemma, huvudvärken har släppt men jag har sjukt ont i nacken. Och jag är sjukt trött!! Galet hur min kropp bara lägger av när den tycker det är för mycket. Blir en vilodag imorgon oxå!

Måste bara visa en bild på dessa två. Så hör ser det ut varenda morgon här hemma. Embla har sitt rum på nedervåningen och vår lilla hund vågar inte gå neråt i trappan själv, han har lite för korta ben. Så varje morgon när Embla kommer upp blir det kramkalas mellan dessa två. 💖💕

Embla har roat sig med ridning igår och parkour idag men de två små har tyckt att det har varit ganska trist med en trött mamma och en pappa som är bortrest. Så idag när de kom hem från skolan blandade vi ihop lite trolldeg i olika färger. Gick hur snabbt och enkelt som helst och roade dessa två i timmar. Massa fint blev det som har fått stå i ugnen några timmar. Imorgon ska deras projekt slutföras och kanske får jag visa upp det här på bloggen om jag ber snällt.

  

Självklart har jag och tjejerna rockat sockorna oxå idag. Lilleman rockade oxå genom att vara olik och dagen till ära köra likadana sockor. De är coola mina barn!

 

Lämna ett svar