PokémonGo

Vi har efter ca 1.5 års uppehåll nu återupptagit vårt Pokémonspelande. Lite nördigt är det med ack så kul. Lite knäppt är det allt att det är jag och mannen som tycker det är roligast och som verkligen får kämpa för att få barnen intresserade. Vi tänker att när det bara blir lite sommar och vi tvingar med dom ut på cykelturer så kommer de att tycka att det blir ännu roligare att jaga och fånga Pokémonsar. Man kan verkligen, prexis som i många andra spel, snöa in sig. Det har ju hänt ganska mycket sedan vi senast var igång och spelade och man har ganska många olika mål man kan sätta upp för sig själv numera.
Mitt första mål var att klara av alla Special Research, och det är gjort nu. Ett mål nu är att hjälpa barnen att klara av sina. Ett annat mål jag har är att försöka få alla jag bara kan i Pokedexen. Det finns ganska många djur där ute och jag har många kvar att leta efter. En annan grej som oxå är kul numera är att hitta Shiny. De är inte jättevanliga och lyckan är stor när man lyckas hitta en. Imorse dök det upp en Shiny Lugia i min Research Breakthrough och glädjen var enorm. Titta bara här ovanför så fin den är!

 

Nytt sedan vi spelade då för längesedan är och att man kan ha friends. Med dessa vänner kan man sedan byta Pokémonsar. Har man tur blir de lucky. Då är de lite sådär extra guldiga och de har förmånen att inte kosta lika mycket i star dust när man kör en Power up på dom. Jag har inte bytt speciellt många Pokemons ännu men några lucky har jag lyckats få.

 

För att komma vidare i spelet behöver man bli starkare hela tiden. Man behöver komma upp i level och man behöver ha starka team för att kunna raida de stora bossarna för att i sin tur kunna få ännu starkare och bättre Pokémonsar. Detta för att kunna nå det olika mål man sätter upp för sig själv. Det känns som att Niantic ändå har lyckats ganska bra med att utveckla spelet iochmed att det finns så mycket olika saker att uppnå. Det finns även en hel mängd med medaljer man kan gå in för att få. Dessa har inte jag lagt något fokus på ännu, men vem vet, det kommer kanske det oxå.

 

 

Just nu gör man lite reklam för den nya Pokémonfilmen. Så om du ska ut och jaga får du hålla utkik efter de mons som finns med i filmen. Du kan även ta foton på dina mons och då har du en liten Pikachu som fotobombar din bild om du har tur.

  

Vänner är alltid kul! Så skicka gärna en vänförfrågan till mig och mina familjemedlemmar så att vi kan byta paketer med varandra!

1972 0907 7043  

6482 0727 1070                   2019 8327 9271  

7943 6117 9724                   5452 9425 2934  

 

Lämna ett svar