Sjukskriven

Nu fick det räcka kände jag! Den här jäkla förkylningen. Är helt slut i kroppen hela tiden. Det värker och ömmar. Näsan rinner och det är såå tungt i huvudet. Har varit lite rädd för att det satt sig i bihålorna. Nässprayen hjälper inte och inte alvedon eller ipren heller. Så drygt det här. Så nu är jag hemma några dagar. Resten av veckan vill säga. Apoteket fick sig ett besök i morse och starkare grejer till bihålsoron inhandlades. Sprayade lite och det kändes bättre på en gång. Så skönt om det vill dra sig tillbaka nu. Tänkte även att frukt är bra så en sväng inom ica och en massa frukt med hem hann jag oxå med där vid nio. Massa C-vitaminer!

Hade ett besök hos sjukgymnasten inbokat i morse klockan 8 och det ville jag inte missa så jag trotsade förkylningen och tog mig dit. Hon tog det lite försiktigare än vad hon egentligen hade tänkt men lite laser och massage blev det iaf och nu värker det skitmycket i min axel. Nästa gång ska hon gå på hårdare sa hon så att vi kan få bukt med det här nångång. Vi pratade återigen om vikten av rätt hållning så det är bara att fortsätta träna på detta. 

Gjorde en beställning på Wish för ett tag sen på virknålar i bambu och idag låg de i lådan. Ska bli kul att testa dom och kanske gå ifrån de där med plasthandtag. Ska bara vänta ut värsta smärtan i axeln först innan jag vågar testa. Lite ”tre i rad” har vi hunnit med ikväll. Lilleman är grym på det och vi vinner ungefär varannan gång. Snart är det natti och imorgon väntar första kontrollbesöket hos skolsköterskan för vårt yngsta skolbarn. Spännande! 

Lämna ett svar