Trettondedag jul

Hade publik även idag när jag cyklade. De hejade på bra. Lilleman gömde sig bakom soffan för han ville inte vara med på foto. My var den som saknades, hon var på lekland med en kompis och hade superskoj.

Idag stod ett ftp-test på programmet. Först gick det bra, sen gick det bra och sen höll jag nästan på att tuppa av. Har jag sagt att jag har en ganska hög puls? Den låg skyhögt idag under cykelturen och jag kunde inte ens sjunga med i låtarna på min musiklista. Förhoppningsvis kommer det bli bättre och bättre med min puls ju mer jag cyklar. Det säger mannen iaf. Runt kom jag och efter en halvtimmes vila orkade jag t.om masa mig upp i duschen. Sen var det jag som kunde sitta och titta på en stund när mannen cyklade sitt två-timmarspass.

I ett svagt ögonblick igår hade jag visst lovat Fenix att vi skulle jaga lite Pokémon idag. Det har ju varit ganska kallt idag och jag har fortfarande ganska ont i min fot/häl och kände inte riktigt för att gå nån lång runda. Det blev istället en bilrunda. Vi har en runda vi brukar köra in till stan, ner till Vägga och sen hem igen. Vi kör då förbi en massa stopp och kan plocka bollar samtidigt som det brukar dyka upp en hel del Pokémons. Så fick det bli och de två i baksätet var nöjda efter åkturen.

Lämna ett svar