2 advent

Min tanke var att det skulle bakas Lussebullar den här helgen. Men ganska ofta blir det inte riktigt som jag tänker. Igår blev det istället rensning av badrumsattiraljer. Idag blev det häng i Innebandyhallen. På vägen hem sprang vi inom Ica jag och lilla Hönan. Där inne hände nåt. Blev så trött i huvudet… Skulle handla till tacos, vet ni hur mycket grejer man behöver till tacos? Typ halva affären… Det visar sig om en stund om jag glömde hälften. Huvudet hängde inte alls med när det var så mycket som skulle handlas utan medhavd lista och nu är jag bara såå trött. 

När vi såg Lussebullarna i affären var det ett snabbt och enkelt beslut att köpa färdiga istället för att ställa till med bak. Vi såg även till att första lådan Skumtomtar för i år inhandlades! Väl hemma blev det adventsfika och Selmas jul för hela familjen, bättre än så här blir det liksom inte. Såå mysigt!

Nu sitter jag mest och laddar för att ta mig ner i tvättstugan där en maskin rosa tvätt ligger och väntar på att bli upphängd…

Lämna ett svar