Uppesittarkväll

Sista dagen på jobbet innan lång ledighet då fick de två små följa med. Alltid kul att hänga med på mitt jobb och testa en massa grejer som vi inte har hemma. Eller ja, My pärlade mest och Fenix byggde mest med lego och både pärlor och lego har vi mängder av även hemma. Men de verkade ändå ganska nöjda med att hänga med mig istället för på fritids.

Den äldsta fick vara hemma själv med sin feber och förkylning. Trodde det var lite bättre med henne och i onsdags var hon t.om i skolan. Sen blev det sämre igen och tempen ökade. Rådfrågade 1177 idag och de tyckte vi skulle åka in och ta lite prover. Då ringde jag vårdcentralen och rådfrågade, de tyckte inte det behövdes åka in. Det är ett typiskt förkylningsvirus. Många som är så sjuka som hon just nu tydligen. Feber, hosta, ont i halsen, snuvig, rinniga ögon… Stackaren är så ynklig! Det brukar hålla i sig i en 7-10 dagar så det borde verkligen vända snart. Hoppas hon mår lite bättre imorgon när det är julafton!

Nu ikväll kör vi lite uppersittarkväll med Bingolotto och godis. De små fick vara med en liten stund och köra ettans bingo. Nu har föräldrarna tagit över lotterna och hoppas på storvinst såklart. Vi får se hur länge sjuklingen orkar hänga med innan vi får ta över även hennes lott.

Önskar er alla en riktigt härlig julhelg!!

Lämna ett svar