C4 Shopping

 

Igår tog vi oss på mitt initiativ till Kristianstad. Ett nytt stort shoppingcenter har öppnat och hade invigningshelg i dagarna 4. C4 Shopping ligger alldeles vid E22:an, man behöver inte ens in i stan och snurra längre. Det finns allt man kan önska och lite till i detta fina köpcenter. Sportaffär, klädaffär, partyaffär, bilförsäljning, godisbutik, restauranger, skobutiker m.m. Något för alla alltså.
Jag & Embla hittade några tröjor, Mysan köpte skor och Fenix kom hem med studslera. Barnen var nöjda, då är föräldrarna oxå det!
När vi kom hem var jag dock helt slut! Alltså verkligen helt alldeles slut! Somnade i soffan då jag verkligen inte alls kunde hålla ögonen öppna… Ibland vill man mer än vad kropp & knopp vill.

Så idag jag jag inte gjort många knop. Inte första halvan av dagen iaf. Andra halvan ägnades åt tvätt, läsläxa, matteläxa, plocka ner byggställning och spela spel.  Mannen bjöd på godaste söndagssteken till middag och det som var kvar av kvällen tillbringade vi med att göra en massa slime. Med genomskinligt lim den här gången. Nu har vi landat i soffan och där laddar jag inför morgondagens 10-timmarsarbetspass.

  

 

Lämna ett svar