Ullared

Så kom då dagen när det var dags för Gekås. Förra helgen drog jag och tjejerna till Ullared. Visst var jag lite nojig. Jag har inte kört några längre sträckor på väldigt många år, det är alltid mannen som kör när vi ska åka långt. Det är även han som planerar, skriver listor och har koll på packning när vi ska någonstans. Den här gången fick jag fixa allt sånt själv och det gick över förväntan måste jag säga. Bilresan gick kanon, vi roade oss med musiklistor och pausade bara en gång för toabesök. Väl i Ullared mötte vi upp svärföräldrarna som redan var på plats med sin husbil. Lite lunch i magen (hemlagade piroger och fyllda bullar som smakade supergott) och lite kaffe för huvudet sen var det dags för det stora gula varuhuset.

 

 

 

En massa ridgrejer hittade vi och vi tackar både farmor och mormor som var med och bidrog till dessa. Väst, hjälm, byxor, skor, tröjor, handskar, ja en hel outfit faktiskt! Lite annat smått och gott åkte oxå ner i vagnen och det var två lyckliga tjejer jag hade med mig när det var dags att checka in i vår lilla stuga. En liten mysig stuga som var alldeles lagom för oss tre. Lite pasta lyckades vi få ihop och i campingbutiken hittade vi både chips och läsk som vi kunde smaska i oss på kvällen.
Sov gott gjorde vi alla tre och efter frukosten kom barnens farmor bort till vår stuga så att vi kunde ta några timmar tillsammans inne på Gekås även på söndagen. Även om mycket är billigt där inne så rullar pengarna fort och snälla farmor gav tjejerna mer än vi nånsin kunde frågat efter. Det blev både kläder, sminkgrejer och örhängen, tack snälla du! Själv köpte jag mig en tröja på barnavdelningen, ett nytt mobilskal, en hair straightener brush och ett par sällskapsspel.
Det var härligt att komma hem med så nöjda barn och hela resan med övernattning och allt gick superbra. Visst det var lite segt att köra hem. Trötta var vi, bilkö vid trafikolycka fastnade vi i och jag fick stanna för att gå ur bilen och skaka av kroppen lite för att jag inte skulle bli för trött. Men hem kom vi! Och vi kan faktiskt tänka oss att göra om det i framtiden.

 
En nöjd Mysan i sina nya sängkläder.

Lämna ett svar