Camping

Vi gillar det där med att campa i vår familj. Tälta är grejen och vi kan tituleras tältexperter!

Bara för att vi är tältare betyder inte det att vi vill ha det obekvämt. Förra året investerades det med hjälp av svärföräldrarna i ett nytt tält. Ett stort grymt tält som passar vår familj med tre barn och två vuxna perfekt. Vi snackar 24 kvm + en utbyggnad på ca 6 kvm. Vi har det hur bra som helst när vi tältar som ni förstår.
Det finns en hel mängd med bekvämligheter man kan ha i sitt tält om man vill och det vill man ju. Efter många års campingliv så har vi en rejäl lista på saker som ska med, listan blir varje år reviderad och i år har listan utökats med nya fina grejer. B.la en köksbänk. Där ska alla kökssaker få plats så att vi blir en låda mindre inne i tältet. En superbra arbetsyta uppepå och en massa förvaring under.
Nästa nyförvärv är ett skåp eller vi tänker kalla det Garderob tror jag. Där ska allas kläder in så att vi slipper ha väskor överallt på golvet i tältet. Ovanpå skåpet är det även en stor yta/bänk där diverse saker som t.ex vattenkokare, och alla laddare kan ha sin bestämda plats. Det kommer bli grymt bra det här och jag längtar tills tältet ska sättas upp.

Sommaren here we come!

  
Ja vi fick köpa släp förra året för att kunna ta med oss allt vi känner att vi måste ha med oss…

Lämna ett svar