Musikhjälpen

När man undrar vart mannen tagit vägen när han inte kommer hem som han ska. Då är han på E22:an och försöker reda ut trafikolyckor. Läskigt med alla dessa trafikolyckor, idag var det visst flera stycken. Nu är han dock hemma sen några minuter tebax och frugan kan känna sig lugn igen.

Om en liten stund väntar årets stora händelse Musikhjälpen. Bästa veckan på hela året! Tyvärr ska man ju både jobba o sova så att man missar en massa. Nästa vecka får jag nästan ta semester Musikhjälpenveckan. Som vanligt uppmanar jag alla jag känner att skippa allt vad julkort heter och istället skänka samma summa som du skulle lagt på julkorten till Musikhjälpen. I år ska våra musikönskningar se till att ”Alla har rätt att funka olika”.

 

Förrsten, en helt annan sak…
Ni är säkert många som undrar hur det gick med den där fruktansvärda hörnan hemma hos oss. Den där superröriga och stökiga hörnan. Vi blev ju inte klara på en kvart precis utan det tog sin lilla tid. Mycket rensning blev det då en del av bokhyllan skulle avvecklas. Men det gick. Nu har förberedelse inför GamingHörna påbörjats. Sonen trivs där redan och satt med kompisarna och spelade på liten bärbar Mac och mobiler. Det funkar det oxå även om önskan om bättre grejer är stor.

 

Lämna ett svar