Fortsatt trött

Mm så är det… Det här med att komma in i bra rutiner igen är inte helt enkelt. Har så svårt för att somna på kvällarna och har haft det hela julledigheten. Det har ju inte gjort så mycket under ledigheten eftersom jag har kunnat sova länge på morgonen istället. Men nu har jag jobbat två dagar igen och jag känner i hela mig hur dåligt jag mår. 

Sömnen är så himla viktig. Jag köpte några tabletter i hälsokostbutiken när jag la av med min ssri-medicin. De ska vara lugnande och ångestdämpande.  Jag tyckte att de funkade ganska bra de första gångerna jag testade men inte nu längre. Jag har försökt komma igång med cyklingen, dricker lugnande kamomillte på kvällen samt tar de här tabletterna. Ändå kör hjärtat igång med sitt ångestdunkande när jag har lagt mig och jag kan bara inte blunda. Skräp är det! Måste få ordning på detta nu.

Min kropp och knopp mår knas. Spänd och ont i axlar o nacke (virka är inte ens att tänka på), ljudkänslig nåt så in i bomben och tålamodet är på noll, susar i öronen gör det och så har jag ju den där jäkla foten som bråkar med mig oxå. Det har tagit all energi jag haft att vara på jobbet de här två dagarna och när jag kommit hem är jag helt slut. Jag vet ju redan om allt det där som jag borde göra och som borde funka men om någon har nån mirakelkur mot ångest och sömnsvårigheter så tar jag tacksamt emot.

Nog med gnäll… Idag har den här lufsen varit hos sin trimmare. http://hundtrimstugan.se Jag har aldrig träffat henne själv, det faller sig så bra att mannen alltid lyckas boka in hans tider på sina lediga dagar. Men det funkar så himla bra. Chilli blir alltid superglad när han kommer dit och får träffa henne. Tröttnar han får han hoppa ner och leka en stund innan de fortsätter igen. Han får alltid ett bad när han är där och när han kommer hem luktar han så himla gott. Han blev prexis lika fin som han brukar när han har varit där.

Lämna ett svar