Såå trött

Idag var det alltså dags för jobb igen. Efter att ha varit ledig sen julafton, sovit länge på morgnarna, haft svårt att somna på kvällarna och mest bara slappat skulle vi upp tidigt idag. Det gick bra och jag berömde barnen när vi var på väg till fritids. De är så duktiga och fixar med det mesta själva nu, allt gick så smidigt.

På jobbet var det lugnt. Inte så många barn och veckan började med planering några timmar för mig och avdelningskollegorna. Jobbet slutade tidigt för min del och jag kunde hämta mina egna på fritids redan innan mellanmål. Väl hemma fick vi i oss lite flingor av olika slag och sen däckade jag i soffan. Såå himla trött!! Sov i över 1 & en halv timme innan telefonen ringde och väckte mig. Det var mannen som var på väg hem. 


Efter kvällsmaten bjöd Embla på chokladbollar. Det hade hon grejat med idag när hon var hemma själv. Nu har det varit teknikstund för alla i familjen en stund och nu väntar sängen för de två minsta. Håll tummarna för att jag somnar ikväll trots tuppluren innan och för att imorgon blir en piggare dag!

Kolla in min söta julklapp till mig själv. Äntligen har jag fått den att snurra, den har inte riktigt velat det innan. 

Lämna ett svar