Härliga maj…. eller…

Kaos i mitt huvud!

Det var det där med att jag älskar våren, men jag älskar inte maj!

Månaden maj är den värsta månaden tror jag. Alltså min kalender är helt galen och trots att saker står uppskrivna glömmer jag. My hade återigen inte läst sin läsläxa den här veckan, då har hon bara en läxa och hon har en hel vecka på sig att läsa den… Fenix lånebok som han lånat genom skolan skulle varit tillbakalämnad för flera veckor sedan, det är tur att man slipper ”böta” för barnböcker… Embla frågade jag hur det var på teatern de var på idag, hon svarade med att det var igår…

Sen är det där med avslutningar på allting. Som väl är har barnen inte jättemånga aktiviteter. Innebandyavslutningen missade vi, gymnastikuppvisningen är avklarad och nu väntar Emblas soaré på stadsteatern. Skolavslutningar har vi som närmar sig, som väl är går ju alla tre på samma skola nu och har avslutning samtidigt på samma plats. Kläder och skor till detta ska fixas och helst frisörbesök. Trivselkvällar med alla klasser ska in i kalendern oxå innan dess. I två av våra tre barns klasser är vi med i grupperna som ska planera dessa kvällar.

På detta har vi hunnit med en informationskväll på Emblas blivande högstadieskola oxå. En ny värld öppnar ju sig till hösten när vi kommer att ha en sjundeklassare här hemma. Sen har vi jobbet oxå inte att förglömma. Där har vi apt på kvällstid och ännu en trivselkväll.

Det är nog inte så konstigt att jag känner mig lite matt… Att jag har skitsvårt att somna igen om kvällarna… Att yrseln kom nu ikväll när jag satte mig i soffan… Rädd blir jag… Jag måste stanna upp men hur, när allt bara rullar på så fort, så fort… Jag hinner inte med… Det är lite för mycket nu… Jag älskar inte maj!

Lämna ett svar