Ikea

I lördags drog mannen och tjejerna till Ikea. Lilleman ville inte åka med och jag kände att mitt mående mådde bäst av att vara hemma. Fullt upp hade de på Ikea. Fullt med folk var där och massor skulle de ha med sig hem. Undrar om vi nånsin haft med oss så mycket hem från det stället tidigare. Både släp och bil var nästan fulla. Fatta att jag var glad att jag stannade hemma.
Jag och Fenix flyttade runt lite inne på hans rum istället och gjorde plats för ett skrivbord. Vi tvättade en massa, mest handdukar då barnen under veckan klagat över att det inte fanns handdukar att packa med till gympan. (Det fanns det, men inte rätt handduk tydligen…) Lite dataspel blev det oxå och serietittande för mamman. Tur vi har en hund så att vi kom ut i den kalla luften oxå ett par gånger.
När tjejerna och mannen kom hem började skruvandet på en gång. Skrivbordet till Fenix och nya smarta förvaringstavlor till alla tre barnen hann vi med innan det var dags att natta barn. Skruvandet fortsatte men blev inte helt klart förrän i söndags. Vi sålde ju skåpen vi hade i vardagsrummet för ett tag sen. Vi tyckte de kändes lite för mörka och lite för klumpiga. Nu blev det nya nätta vita saker. En tevebänk och ett skåp som rymmer både värmeljus och mitt pågående virkprojekt. Kan inte bli bättre!

 

Lämna ett svar