Hemma själva

 

När mannen är i Skövde och leker med eld några dagar är jag och barnen hemma själva. Lilleman är mer än vad han brukar på fritids, My är ensam hemma massor, barnen fixar middagar och går med hunden, vi ”facetimear” med pappan, vi gör läxor, vi kommer ihåg både låneböcker och gympakläder och får i oss popcorn fast det är en vardagskväll. Ni är bäst, mina grymma ungar!!
Jag är van vid att min grymma man fixar så mycket här hemma för att vardagen ska flyta på och t.om när han inte är här så har han förberett och fixat en massa för att underlätta för mig och barnen. Han handlade alla de där grejerna som går åt hela tiden, ni vet bröd o mjölk o sånt innan han åkte. Han lagade massa mat så att jag fick ihop lunchlådor till alla dagarna. Vi löser barnens datorproblem, inloggningar och när saker hänger sig och inte riktigt vill över FaceTime. Han är grym min man! Imorgon kommer han hem igen till sin familj, alldeles fullmatad med en massa ny kunskap inom brand. Vi längtar efter dig!

 

Visst är kvällarna lite ensamma men Embla lägger sig inte alldeles för tidigt och håller mig sällskap i soffan istället för att sitta nere på sitt rum som hon brukar. Sen har jag ju dragit igång med ett nytt, alldeles litet speciellt virkprojekt som jag har svårt att lägga ifrån mig på kvällarna. Färdigt resultat kommer såsmåningom.

 

Lämna ett svar