Killebom 2018

Killebom är ju lite av en tradition ända sedan jag var liten. Inte många år jag missat det helt. Dock är det inte riktigt lika spännande längre som det var förr. Numera brukar det bara bli en snabb runda dit en av dagarna, man går en liten runda sen är man nöjd. I år däremot har jag varit där tre av dagarna, lite galet faktiskt.

I torsdags var det FabFreddie som stod på scen. Inte kunde jag missa denna härliga människa. Stackars Embla ville nog egentligen med men förkylningen gjorde att hon fick stanna hemma. En signerad guldhatt fixade vi åt henne iaf. Fenix och mannen ville inte följa med så det var jag och My som fick glittra loss på FabFreddies glitterdisco.

I fredags fick jag med hela familjen. En glass på glassbåten hann vi med innan Samir & Viktor körde igång på torget. Tyvärr lite för litet torg och lite för många som ville vara med. Fullpackat var det och man stod lite för trångt för att det skulle vara riktigt bra. Tyvärr var det oxå lite för mycket folk för att det skulle bli signering. Alltså fick inte My någon selfie med dom heller. Lite besviken blev hon allt. Men bra och roliga är dom och bjuder verkligen på sig själva.

Idag var det Sean Banan som stod på scenen. Embla ville inte med efter gårdagens trängsel. Fenix ville oxå hellre vara hemma. Mannen skulle självklart kolla fotbollen så det blev jag och My även idag. Han är rolig den där Sean, men han fick även fram en hel del viktiga bra budskap både till barnen och till oss vuxna. När det var dags för selfie ryckte han åt sig Mysans mobil och tog själv bilden.

 

 

 

Lämna ett svar