Skolgården

 

Barnen har gått i skola i en byggarbetsplats nu i några år. Det rivs och byggs nämligen som tusan alldeles bredvid skolan. Buller på hög nivå och de har snott typ halva skolgården för barnen. Som kompensation för allt eleverna får stå ut med ska de nu få skolgården upprustad. Första etappen blev klar nu i veckan lagom till skolstarten, nästa etapp ser ut att bli klar nästa vecka. Sen väntar vi med spänning på multiarenan som ser superfin ut på ritningarna.
När jag nämnde att jag tänkte gå till skolan och kika på den nya lekställningen när det var dags att gå med hunden så fick jag med mig hela familjen. Embla tog inlinesen, Fenix cykeln och vi andra gick. När vi kom fram hittade My sina bästisar där och det var härligt att se dom så glada och lekfulla.
Fenix visade sin fina koja som han bygger på tillsammans med sina kompisar på rasterna. De har lyckats hitta rep som de bundit upp stora grenar med. En gren hängde lite, så den fixade han snabbt till. När vi gick hem i fina solnedgången kunde vi se alla fåglar uppe på lyftkranen som såg ut att ha nattat sig. Vilken härlig fredagskväll i augusti det blev!

  

 

Lämna ett svar