Träning

Jag vet ju egentligen allt det där man ska göra för att må bättre och t.om. kanske bra till slut om man har tur. Men det är så svårt, svårt att bryta mönster, svårt att förändra beteende, att ändra saker man är van vid. Extra svårt blir det när man är inne i en jobbig deppig period. Hur ska man ens orka ta tag i och orka tänka annorlunda. Det tar ju så mycket kraft och mycket energi.
Det är då man måste försöka hitta energi någonstans ifrån. Så att man får hjälp att komma vidare. Jag fick lite ifrån havet igår! Så mycket att jag har gått tre av hundens rundor idag och äntligen orkat köra igång en av mina träningsappar.
För några år sedan hittade jag några favoriter bland dessa träningsappar. Jag är inte så mycket för att gå iväg och träna men jag har svårt att veta vad jag ska göra hemma oxå. Sökte runt lite och hittade då dessa, ”17 minuter” heter dom och är alldeles lagom för mig att göra hemma. Fick med mig Mysan och körde en av dom i eftermiddags. Helt slut blev jag och orkade verkligen inte hänga med, desto mer behöver jag ju det, det vet jag. Så det är bara på det igen, förhoppningsvis redan imorgon…
Hur gör ni mina kära vänner, för att få energi?

Lämna ett svar