Älskade hav

Älskade hav!

Äntligen ses vi igen.

Här kan jag andas!

  

Tog hunden med mig till havet. Bara han och jag gick en runda i regnet. Efter två galna veckor där tankar och funderingar snurrar i huvudet var det prexis vad jag behövde idag. Hade ni frågat mig för några dagar sedan så hade jag hoppat av allting. Eller inte allting kanske, mest utbildningen. Den har bidragit med mer negativ stress än positivitet den senaste tiden. Träffade en ”gammal” kollega häromkvällen som av en händelse utbildat sig till och är verksam som specialpedagog just nu.
Ibland blir det så tydligt att allting har en mening. När jag tvekar som mest på min utbildning träffar jag någon som är klar med sin. Hon fick mig att tänka lite till och kanske, kanske att jag åtminstone kan härda ut i ett halvår och sen blir det förhoppningsvis lite lättare.

När man traskat runt i regnet en stund och insett att man tog fel jacka så att man är blöt ända in på skinnet, då är det skönt att komma hem till goefika. Grymmaste Embla hade slängt ihop en Browniemix från http://www.ewalie.se . Även det var prexis vad jag behövde idag. Såå gott! Choklad är aldrig fel. Tack Snäckan för godaste kakan!

  

Lämna ett svar