Vad hände

Ja vad hände egentligen? Med den här bloggen alltså. Jag som skulle göra massor av inlägg tänkte jag när jag startade upp bloggandet igen efter så många år. Det blev inte riktigt så. Livet kom emellan tror jag. Idéerna finns där, motivationen finns där men sen kommer jag liksom inte längre. När det kommer till att börja skriva ner allt det där jag redan tänkt ut inne i huvudet så släpper jag det. Min tanke med min blogg är ju just att skriva ner allt som rör sig där inne så att jag kan släppa det sen. Jag har oftast alldeles för mycket som snurrar runt i mina tankar och jag tror att om jag bara får ner det någonstans så är det lättare att släppa det. Dessutom är det kul att ha alla inlägg kvar som en dagbok att gå tillbaka och minnas med. Idag blir det ett gäng bilder som får spegla tiden som springer på.

Vi börjar med Johan Glans! Johan Glans! Mer än så behöver egentligen inte sägas. Vår härliga skåning Johan! Biljetterna var en födelsedagspresent från mannen och vi har längtat ända sedan september. Längtan var befogad! Ett gäng Stå-uppare har vi sett genom åren, Özz, Betnér, Måns Möller, Betnér, Thomas Petersson, Betnér, Anders Jansson & Johan Wester, Per Andersson (när han var med i Diggiloo) men aldrig tidigare Johan Glans. Har ni möjlighet så gå och kolla för han är grymt rolig!

  

En del virkning har det blivit. Är inne i ett stim nu. Beställde t.om lite nytt garn (som om det ens behövdes). Först ut blev en ”burk” att ha alla mina vitaminburkar i. Sen blev det en löpare som jag inte riktigt färdigställt ännu (därav ingen bild), en matta till Chillis mat & vattenskål och en grå löpare till matbordet. Mönster till hundmattan hittar du hos Bautawitch.

 

 

En helg fick vi nästan för oss att våren var här. Knasigt va? Kom ju snö igen bara dagen efter… Iaf behövdes det en ny studsmatta. Barnen växer och den vi hade var för liten. Hittade en ny större på Jysk och för att den skulle få plats behövdes några grenar på äppleträden sågas ner. Lilleman tyckte det var så kul att såga så på ett kick var hela trädet nersågat. Inte vad vi hade tänkt just den dagen egentligen men trädet skulle ju ändå ner tids nog. Studsmattan kom upp och det var tre nöjda barn resten av eftermiddagen. Nu håller vi tummarna för att det var den sista snön som kom igår. Nu är det vår! Nu vill vi vara ute i vår trädgård utan att behöva ha 28 lager kläder på oss!

 

 

 

Våffeldagen var det väl ingen som missade i år. Det såg inte ut som det på sociala medier iaf. Den dagen var det bara våffelbilder i flödet. Även hemma hos oss blev det våfflor såklart. Glutenfria med blåbär för den som ville.

  

Frisörbesök har vi klarat av. Mannen klipper alltid sig själv och lilleman klipper jag. Tjejerna och mig själv vågar vi däremot inte ge oss på själva. Så frisör fick det bli och det var två nöjda tjejer som kom hem därifrån. Embla kapade av en rejäl bit och hennes tjocka hår ser nu så friskt och fint ut. My klippte bara topparna men fick i en härlig lila färg i sitt hår, supercoolt! Själv fick jag det avklippt kanske en liten bit för mycket men jag är nöjd ändå. Det brukar växa som ogräs det där håret och innan det är höst igen antar jag att det har blivit ganska långt igen.

   

Det fick bli allt för detta inlägget. Nu väntar jobb om en liten stund.
Önskar er alla en riktigt härlig dag!

Lämna ett svar