Julfest

Fullspäckad vecka som ni vet! Ikväll var det utan barn. Apt-dags och i december betyder det julmat och samkväm. I år var vi många förskolor som hade tillsammans. Tre förskolechefer med alla deras anställda. Det som kändes tryggt var att vi höll till i lokalen som hänger ihop med min egen förskola. Vi kunde gå in vår vanliga personalingång och sen smyga in bakvägen. Perfekt!


Vad skulle man då ha på sig? Har ju inte alldeles för många finbyxor. Det mesta i min garderob har inte passat på ett tag. Tänkte att jag kunde testa ett par favoriter som fått hänga till sig ett tag. Jag har ju ändå gått ner några kilon… och vet ni vad de passade!! Jag kunde t.om knäppa utan att hålla andan! Härliga känsla.


Cheferna hade gjort ett bra jobb. Möblerat om och dukat fint i ”stora salen”. Så juligt och mysigt. Trubaduren satt på plats uppe på scenen när vi kom in och körde lite live-julmusik i bakgrunden. Mat fick vi och jag blev positivt överraskad att vi med specialkost faktiskt fick likadant som övriga. Skillnaden på min var bara det glutenfria brödet. Nu är jag hemma igen, hunnit hoppa i mjukisarna och varvar ner lite o soffan tillsammans med den lille hunden.  Tror han är lite mammasjuk idag!

Och vet ni vad som är det bästa med hela den här dagen och kvällen? Jag är inte tröttare än vanligt. Trots mycket folk och mycket sorl så känns det ändå bra nu. Och det är såå skönt!

Lämna ett svar