Luciadagen

Dagen startade med lite Lucia på teven i morse. Det är ju bara såå fint! På jobbet uppmärksammade vi oxå Lucia med att våra 5-åringar fick sjunga några julsånger för de yngre barnen. Så söta och duktiga allihopa iklädda Tomteluvor. Men det största finaste och bästa Luciatåget för i år var vi ändå på nu ikväll.

På barnens skola är det 2:orna som står för Luciatåget så i år var det Mysans tur. Två föreställningar klarade de av på morgonen/fm för alla skolans elever. Nu ikväll var det dags att gå för föräldrar och syskon. Något av det finaste jag sett!! Ja, jag är partisk men de sjöng så himla högt och fint allihopa. Adventsverserna lästes högt och tydligt och barnen var så modiga. 

Efteråt var det meningen att det skulle fikas med övriga föräldrar och elever från klassen. Det skippade vi och tog fikat hemma istället. Har ju en vecka där det händer grejer varenda kväll. Detta gjorde mig trött redan innan veckan ens hade börjat. Därför känner jag att vi gör bara det vi måste, det som är viktigast. Vi måste prioritera lite. Igår på Lillemans tillställning med sin klass var fikat viktigast för honom så då fick vi stanna, idag för My var Luciatåget viktigast och då kunde vi prioritera bort den sociala biten. Fika hemma till julkalendern passade oss bättre. 

Lämna ett svar