När huvudet inte hänger med

Blev ju knas med sömnen då häromnatten när jag låg i soffan och tittade på Batman Lego med Lilleman. Det är konstigt hur den förlorade sömnen hänger sig kvar sen. Igår gick det bra, vi softade i soffan hela dan. Med två sjuka barn blev det inte mycket ordning med maten heller. Idag är alla däremot mycket piggare. Ingen har feber och man märker även på Fenix att han är mer sig själv. Även My är hemma idag eftersom skolan har Studiedag. Då måste den här mamman rycka upp sig och ordna någon form av lunch kan man tycka. Men först slappade vi i soffan såklart. My kollade nån film på Netflix, Fenix fick nåt nytt spel till Ipaden, Embla höll sig mest nere på sitt rum och mamman, vilade i soffan i ett försök att ta igen sin sömn.


Sen var det det där med lunch då. Alla som känner mig vet att jag inte är någon matlagare. Jag har mina få specialiteter jag håller mig till. En av dom är Våfflor. Snabbt och enkelt! Om man gör som man ska vill säga. Försöker man göra allt samtidigt när hjärnan redan är såsig, så går det inte bra kan meddela. Då blir det ungefär så här: 


Smidigt går det att vispa grädde i KleanKanteen-muggen. Om man håller i den vill säga. Släpper man den samtidigt som man vispar så har man grädde prexis överallt! Nu är golvet skurat, köket skinande rent och mina kläder tvättade. Till på köpet brände jag mig på Våffeljärnet oxå. Bröt av en Aloe Vera kvist och hoppas på att det ska lindra lite. 


Om det blev några våfflor undrar ni. Jomenvisst, tills slut så. Men inte gick det snabbt och enkelt inte. Vilken bild som kommer läggas upp på Instagram och fb undrar ni. Den fina våffelbilden såklart!

Lämna ett svar