Vänner

Vi har inte så många vänner faktiskt. Ni vet såna där som man vet finns där när det verkligen behövs. Såna som har funnits med ett tag. Som vet saker om en som inte alla vet. Som är grymma vänner! 

Vi har några och de betyder massor! Vi är lite dåliga på att hålla kontakten med dessa vänner. Ännu sämre sen jag blev dålig. De flesta av våra viktigaste vänner bor inte alldeles nära oss och det gör att vi inte träffas så ofta. Jag gillar ju inte längre att åka bil heller så det är inte ofta vi ger oss ut på några längre utflykter. Jag är inte den som gillar att snacka i telefon så det blir inte mycket kontakt den vägen heller. Tacka vet jag sociala medier såsom facebook och instagram så att vi ändå kan hålla oss uppdaterade med varandra.

Två av dessa bästa vänner valde vi som mentorer åt Fenix på hans namngivningsdag. Varje år runt datumet för hans namngivning brukar de dyka upp här hemma för att uppmärksamma honom. Likaså runt hans födelsedag. Imorgon fyller han 6 år den lille mannen och idag kom de förbi för att fira honom. Finaste ni, ni gjorde hans dag! Fika, paket och en massa bus.

2 reaktioner på ”Vänner

  1. Vi finns alltid här för er oavsett avstånd tid mellan våra träffar ❤️ och ” den lille mannen” är speciell ( det är ni allihopa för oss) så hur skulle vi kunna glömma honom 💕

    Kram

Lämna ett svar