6-åring

Fattar ni! 6 år har det gått sedan denna lille godingen ville kika ut till oss. 6 år! Vår lilleman, vår lillebror. Han som skojade så med oss att vi fick åka in till förlossningen på julaftonseftermiddagen, tillbringa hela julhelgen på förlossningen och sen ändå inte kom ut förrän på natten mellan den 26:e och 27:e. Någon egen dag tänkte han ju inte heller att han skulle ha, nädå med fyra minuter över midnatt fick han dela födelsedag med sin farbror Calle. 

I morse försökte vi väcka honom med sång. Det var tidigt eftersom pappan i familjen skulle iväg till sitt jobb och det var en trött liten man vi sjöng för. Två sånger krävdes för att han skulle vakna till. Lite paketöppning och eftersom han gillar Lego, och Pokémon så fick det bli lite sånt i paketerna. Resten av dagen har det softats, byggts lego, vi har läst grattishälsningar och väntat på att pappan skulle sluta jobba.

I vår familj brukar man få välja middag den dagen man fyller år. Idag valde Fenix McDonalds. Därför blev det oxå lite väntan eftersom vi ville ha pappan med oss, han är ju inte hemma förrän vid 18-snåret när han jobbar dagpass. Vi möttes upp på Donken och äntligen fick Fenix sitt Happy Meal som åts upp fort som attan. Aldrig äter han så bra som när vi är där!

Alla grattishälsningar är lästa för honom och han tackar supermycket! Han blev nästan lite generad över hur många som ville gratulera honom idag! Nu ska han hoppa i säng och förhoppningsvis sova gott hela natten.

Lämna ett svar