Återhämtning

 

 

 

  

 

Bilderna kan nästan tala för sig själva. Detta var det jag behövde idag. I veckan har jag känt av en massa symtom, illamående, huvudvärk, trötthet, öronsus, yrsel, ont i kroppen, hettande ansikte, sömnbesvär, hjärtklappning och en knasig värk på ovansidan av min underarm. Efter lite egen forskning kom jag fram till att värken i armen egentligen kommer från den där platsen vid skuldran där jag alltid har ont. Det är även den som ligger till grund för värken i nacken vad det verkar. Vid stress blir alla dessa symtom värre och jag antar att min kropp skriker efter återhämtning just nu.
Planen för idag var därför att inte göra nånting. Ingenting är egentligen ingen återhämtning så jag bestämde mig för havet. Havet har kommit att bli återhämtning för mig. Vid havet känner jag det som att bröstkorgen öppnar upp sig, jag får lättare att andas, känner mig friare och axlarna kan sjunka neråt. Hunden fick följa med och ingen var gladare än han. Jag lyckades även locka med mig sonen som trots kylan verkade tycka det var mysigt att gå en runda med sin mamma.
När jag kom hem ägnade jag eftermiddagen åt spikmattan och Netflix. Nu är jag så såsig och trött så jag har ingen aning om hur jag ska lyckas hålla mig uppe och heja på Mello tillsammans med tjejerna. Men vi måste ju se vilka de två sista som ska till andra chansen blir. Nästa helg är det nämligen vi som ska till Kristianstad och kolla Mellogenrep.

Lämna ett svar