Fika

Vi fikar inte speciellt ofta. Tar hellre bara en glass såhär i sommartider. Nu har det fallit sig så att jag har fikat två dagar i rad. Det ni, det är inte illa. Igår drog vi iväg på cykel hela familjen, eller ja inte hunden som fick stanna hemma. En lagom cykeltur till Mörrum blev det. Där kollade vi in Mörrumsån innan vi fikade hos Ninas, smaskigt värre.
Grymma ungar som fixade cykelturen så bra även om Lilleman var ganska trött i benen den sista biten.

 

  

Idag drog jag och tjejerna in till stan. Projekt ny bikini till My stod på schemat. Det var inte enkelt kan jag lova. Vi letade i varenda butik i denna stan som har badkläder i Mysans storlek. Eller i hennes storlek vet jag inte, de var alla för stora. När vi gick ner en storlek passade överdelarna men byxorna tappar hon. Man undrar egentligen hur de tänker att barn ska vara byggda nuförtiden. Till slut hittade vi en på Lindex som både passade och var fin. Nöjd My = nöjd mamma. Lite annat smått och gott blev det oxå till oss allihopa när vi sökte igenom alla affärer. Och som sagt, en fika blev det oxå. Hade ju inte trott att det skulle ta så lång tid i stan men nu när det gjorde det var vi tvungna att få upp blodsockret lite. Christins är kanon om du letar efter glutenfritt.

 

Hem o softa och tvätta upp allt nyhandlat innan det var dags för matlagning. En av Emblas favoriträtter är den skinksås som serveras i skolan. Idag blev det ett försök till att efterlikna den. Jag fick betyg klart godkänd, dock blev den något för lös. Får hoppas jag lyckas bättre nästa gång.
Ännu en stund senare kom grannen förbi med en massa körsbär han hade plockat. Nu är kvällssnackset oxå fixat med andra ord. Tack snälla för det! Hoppas ni alla har en lika härlig sommar som jag har! Kram kram

 

Lämna ett svar