Innebandycup

 

Idag stod det innebandy på schemat. Mannen och dottern gav sig iväg strax efter åtta i morse. Jag kunde ändå ligga kvar en sund till och sen äta frukost i lugn och ro med Lilleman. För idag spelades det hemma. När första matchen startade satt jag på läktaren tillsammans med alla de andra föräldrarna och hejade fram vårt tjejlag. De har verkligen utvecklats supermycket på kort tid. De har börjat bli riktigt samspelta och duktiga på att passa varandra och hålla sina positioner. Så kul att se! Mysan delade på målvaktsrollen idag och det tyckte hon var kul. Hon sa att hon hade längtat efter att få vara målvakt.


 

Första matchen blev det vinst och om jag inte har helt fel så tror jag att det var deras första vinst den här säsongen. Så himla härligt! Grymt jobbat tjejer!! Andra matchen var det dags att möta ett lag som de spelat mot en gång tidigare. Den gången blev de ganska överkörda och tjejerna i det laget var nog ganska lugna inför dagens match. Men vilket motstånd de fick idag. De fick minsann kämpa för sina mål och släppte minsann in några stycken själva oxå. Matchen slutade 7-10 men våra tjejer verkade sjukt nöjda när de hoppade in i omklädningsrummet.

Embla och Fenix var hemma själva några timmar när vi andra var iväg. Det funkar superbra, de två kommer alltid bra överens. Efter matchen försvann mannen direkt till sitt arbete som han hade kompat lite ifrån för att kunna vara med sitt lag på cupen. Jag och My kom hem till dukat bord. Embla hade fixat ihop och stekt pannkakor som var klara alldeles lagom tills vi kom. Kan inte bli bättre ju. Det är ganska bra ändå att ha en tonåring i huset!

Resten av em/kvällen blir det godis och teve. Är ju melodifestival ikväll!

2 reaktioner på ”Innebandycup

    1. De är så små ännu och har nog inte riktig kommit underfund med vem som ska vara lagets målvakt. De är många som vill och efter lottning fick min tjej äran den här gången. Hon tyckte det var jättekul och vill vara målvakt fler gånger. Jag klarar oftast en liten stund att titta men så blir jag trött efteråt oxå 😔

Lämna ett svar