Konsert

Fritidsgårdarna i Karlshamn gör ett helt fantastiskt arbete för våra ungdomar. Kvällens skolavslutningskonsert i deras regi levde säkerligen upp till många barn och ungdomars förväntningar. Inte minst mina egna barns. Slutsålt var det och stämningen var verkligen på topp när Samir & Viktor äntrade scenen. Stackars Viktor som dessutom hade både feber och magont. Ryktet sa att han kräktes bakom scen. Otroligt att prestera som han gjorde när man mår så dåligt. Ni gjorde många fans glada ikväll!
Det märktes att det var just Samir & Viktor som var det stora dragplåstret för tyvärr var det inte mycket publik kvar när Tjuvjakt gick på scenen. Mina tjejer var dock lyckliga då det inte var några problem alls att stå längst fram under deras spelning.
Även Lilleman fick en bra kväll. Klaffofoner på öronen och bästa kompisen att äta popcorn och hoppa hoppborg tillsammans med. Alla barnen var nöjda och då är även mamman nöjd och glad.

 

  

Nu ska resten av natten tillbringas med att titta på Livesändningen från Vätternrundan och skicka Hejarop via sms till mannen. Han tänker att han kanske ska vara i mål runt 8-tiden imorgonbitti, så det håller vi tummarna för.

Lämna ett svar