Lördag på stan

Tog tjejerna och drog in till stan idag. Mannen och lilleman drog på sitt eget håll. Jag hade en plan som vi höll oss ganska bra till. Tror faktiskt inte jag glömde nånting av det jag skulle fixa. Om man inte räknar rabattkupongerna jag hade med mig som fortfarande ligger kvar i väskan. Först ut var http://halsokraft.se där Vitaminer skulle inhandlas. Fick tips om att min kropp kanske behöver Magnesium. Tack för det tipset Alexandhra!! Magnesium och B-vitaminer är tydligen det första kroppen tömmer sig på vid stor stress och utmattning. Så det fick bli en anti-stress tablett med mycket B-vitamin oxå. Nu när jag har varit förkyld har min kropp verkligen inte mått bra. Värk i kroppen och trött i hela mig. Har somnat på soffan när jag har kommit hem och det har jag inte gjort på väldigt länge. Nu hoppas jag att dessa vitaminer tillsammans med den självklara D-vitaminen ska hjälpa till med att få min kropp tillbaka. Superbra personal därinne oxå förresten, fått så mycket hjälp där nu så att jag nästan kan räknas som stammis där inne.

  

Nästa stopp var glitter. Lilla Hönan älskar örhängen och nu hade hon spanat in stora ringar på en kompis. Så stora ringar fick det bli. Hon betalade själv och det blev även två par långa örhängen. Hon är så fin i sina stora örhängen min lilla prinsessa. Självklart gick vi rakt på lite enhörningsgrejer när vi var där inne. Äldsta dottern är ju en Uniacorn som ni kanske vet. Eftersom vi inte riktigt hade löst det där med hennes födelsedagspresent för en månad sen så kunde vi nu lägga till ett mobilskal och ett par örhängen på den listan. Vi traskade vidare till Cubus som nu blev butiken där vi skulle hitta resten av födelsedagspresenten. En hel träningsoutfit fick det bli och nu kommer hon äga under parkourpassen.

 

Sista butiken jag ville besöka var en egobutik, det var bara för mitt eget stora nöje. http://www.ylvas.se/index.php Ylvas är återförsäljare av Maja Lyktorna från http://www.majascottage.com/sv/majas-lyktor/ som jag är ett stort fan av. Äntligen hade denna fina kommit in som jag har känt länge att jag bara måste ha! Den har ropat mitt namn varje gång jag har sett den på bild och nu äntligen är den min. Den är såå fin och Buddha har nu fått sällskap av den ovanpå vårt teveskåp.

 

När vi kom hem bjöd mannen och sonen på fika som de hade fixat på sin runda. Vi fikar inte jätteofta vilket gör att vi uppskattar det lite extra när vi väl gör det. Blev en mysig stund med kaffe, saft och goa kakor. Sen orkade inte jag mer. Soffan blev det och ja, jag tror att jag somnade lite oxå. En runda på stan tar på krafterna. Särskilt en lördag, för då är det sjukt mycket folk ute i vår stad. Det var sanslöst långa köer som ingen av oss var så roade av. Och trångt var det i varenda butik. Men varje gång jag har fixat det utan panik och ångest så är jag nöjd efteråt. Varje gång är en seger och då gör det inte så mycket att jag får vila en massa när jag kommer hem.

  

Lämna ett svar