Nya armband

Jag har en liten kärlek till en del grejer. Ni vet det där med ljuslyktor och då allra helst Majalyktorna. Jag gillar tanken på att man är med och bidrar till bra saker samtidigt som man köper något fint till sig själv eller någon man tycker om.

 

En annan sak som jag tycker om är pärlarmband. Ja jag vet dom är i plast och det går emot mina försök att plastbanta. Men jag tycker om mina armband så mycket och de åker på så fort jag ska lämna hemmet, känner mig liksom naken utan. Även där gillar jag tanken på att varje armband betyder något speciellt och att de är med och bidrar till något stort.


Häromdagen dök det upp ett nytt armband i mitt flöde på facebook. I en grupp jag är med i var det en mamma som hjälpte sin 9-åriga dotter att sälja sina armband. Hon tycker att det ska forskas lite mer inom Celiaki och självklart håller jag med. Hade det inte varit för forskningen hade kanske Embla fortfarande inte fått sin diagnos och jag vill inte ens fundera på hur hon hade mått då. Självklart vill jag hjälpa denna duktiga tjej med hennes insamling. Två nya armband fick det bli. Ett till Embla och ett till min egen samling.

1 reaktion på ”Nya armband

Lämna ett svar