Stallet

Idag var det dags för stallet igen. Det är så mysigt och avslappnande inne i ridhuset. Idag red hon Glenn. Han är såå himla fin med sina hovskägg. Måste nog säga att jag tycker han är den finaste av ridskolehästarna. Det blev lite galopp idag oxå och Embla var helnöjd efter lektionen, hon sa att han var så mjuk och följsam att rida. Nöjd dotter = nöjd mamma.

Ett snabbt stopp inom ica. Matinspirationen är nere i botten som vanligt hos mig men verkar även ha tagit en liten paus hos mannen. Fick ett sms om varma mackor så en liten shoppingtur fick det bli för att fixa vad som behövdes. Enkelt men ändå jäkligt gott!

Förresten, imorgon var det egentligen dags för sjukgymnastbesöket. Ni vet för att framförallt kolla upp min nacke som jag är lite orolig för och kanske min fot som jag har ont i. Nu när jag äntligen ringt och fått en tid, tror ni inte att sjukgymnasten blir sjuk! Helt galet! Så nu får jag ringa på nån telefontid imorgon och försöka få en annan tid. Och behöva fundera och oroa mig ett tag till… Typiskt!

Lämna ett svar