Tingsryd

Tog lite sovmorgon i morse. Mannen fick gå ut med hunden och ge barnen frukost innan jag till slut masade mig upp. Så trött är jag på morgnarna. Vet inte om jag var lite extra trött idag eftersom jag faktiskt fixade ett restaurangbesök hos http://www.brooklyn1664.se igår. Det blev absolut inte sent och alkohol vågade jag inte ge mig på så det blev sötsliskigt alkoholfritt vin istället (att jag aldrig lär mig att jag inte tycker om alkoholfritt vin). Fitness burger hamnade på tallriken och det var helt okej, inte så att jag blev överväldigad men helt ok.

Jag är så glad att jag klarade av att följa med kollegorna igår. Supertrevligt var det såklart. Men det var lite dov belysning, det var mycket ljud, musik i bakgrunden hela tiden och en massa sorl. Jag som numera uppfattar typ alla ljud och har ganska svårt att sortera dessa blev trött av detta väldigt fort. Två timmar senare kände av lite av min yrsel men tänkte bort den! Hurra för mig! Andas och tänka på andra saker fungerar verkligen ibland och jag klarade av ännu en timme innan jag gav upp. Tack allihopa som var med!

Efter sovmorgonen tog vi en tripp till Tingsryd. Stora Snäckan fick ju en ridhjälm av farmor i födelsedagspresent. Den behövde dock lite hjälp med att bli utprovad och inhandlad. Av mormor fick hon pengar, likaså av en moster och dessa räckte till en säkerhetsväst. Av oss skulle hon få lite diverse kläder. Det fanns inte så mycket tyvärr av vad vi letade efter. En tröja blev det iaf och ett par strumpor. En snabb genomgång blev det även i den andra delen av varuhuset och där gick jag plötsligt förbi en tröja som pratade till mig. Den fick följa med hem såklart, vad kan man annars göra när något viskar en namn. Eller inte viskar direkt, snarare skriker!

     

Eftersom http://www.borjes-tingsryd.se var snabbt avklarat hann vi även med ett besök på https://www.medley.se/vara-anlaggningar/vattenpalatset-kaskad Det var första gången vi var där och jag kan verkligen rekommendera det. Våra barn hade skitskoj. Vattenrutschbanan tyckte de var sådär, den på Vägga är bättre tyckte de. Däremot Virvelvinden var en favorit. Tror de hade kunnat ligga i den och flyta runt i flera timmar till om de hade fått. Min favorit var varmvattenbassängen. Där kunde barnen leka runt hur mycket som helst, även Fenix bottnade, och jag slapp frysa. Trötta blev vi och resten av kvällen spenderas i soffan.

Lämna ett svar