Innebandycup

Heldag med Mysans & mannens innebandylag som gäller idag. Maskot är inhandlad och sitter med i bilen. Namnet är Carl, efter Carlshamn.


Hela familjen är dessutom inpackad i bilen. Dagen ska tillbringas i Chillis hemtrakter. Därför tänkte vi hinna med ett besök hos hans uppfödare och klappa om hans fina mamma Alpina lite. Picknick är packad och där har vi gått ifrån det där med plastmuggar. Kör KleanKanteen istället till hela familjen. Tyvärr har vi inte kommit så långt med plastbantningen att vi har matlådor i rostfritt. Men vi tar kall mat som inte heller ska värmas i sina lådor. 


Nu till mitt problem den här dagen. Bilresor som tar längre tid än 10 minuter skapar en stor oro och stress hos mig. Hatar att åka långt! Den här resan tar väl ungefär 2 timmar och sen ska vi hem oxå. Jag brukar må illa och ha en oro i kroppen i minst en vecka innan vi gör längre resor. Den här gången känns det faktiskt okej. Ingen oro! Jag har min blogg att skriva i, jag har min virkning i knät och snart börjar melodikrysset. Blir en bra dag det här!

4 reaktioner på ”Innebandycup

    1. Yes det har jag sett. Superlängesen vi var på Ikea bara. Du vet, min ångest för bilresor och ställen med mycket folk… men nästa gång vi är där så blir det såna!

Lämna ett svar