Badhuset

Barnen jublade såklart när pappan kom med förslaget att vi kunde åka till badhuset. Vi är inte där speciellt ofta tyvärr. Det kan vara så att jag är en bidragande orsak till detta. Vatten och bad är inte min bästa kompis. Men det är ju så himla viktigt med den där vattenvanan så vi borde verkligen ta oss dit lite oftare. Barnen älskar det och jag tror nog att mannen gör det oxå. Nu på jullovet har de en stor hinderbana i stora bassängen som Embla tog sig igenom hur många gånger som helst och My nästan vågade hela. Vi har lilla bassängen där försiktiga Fenix bottnar och kan träna på sin vattenvana. Galna My hon hoppar både på grunt och djupt vatten och simmar mer under än över vattenytan. Det är så härligt att se!

Vattenrutschkanan åktes så många gånger så jag tappade räkningen. Embla & My åker själva, Fenix får hålla tillgodo med att åka med pappan då det är 7-årsgräns för att åka själv och jag kollar mest hur mycket poäng alla fick. Min favorit är bubbelpoolen. Det är varmt, det bubblar och det är en helt fantastisk utsikt över havet. Där hade jag kunnat sitta i många timmar. Som avslutning satt vi i lugn-&-ro-poolen en stund. Där är oxå varmt, lite nersläckt och lugnt. Där satt vi tills vattengympan körde igång för den musiken hördes så att det inte längre var lugnt nånstans i byggnaden längre. 

Lite bastu och sen hem för lunch. Nu är hela familjen helt utslagen. Alla försvann in på sina rum och alla är helt tysta. Ett par timmar på badhuset tog knäcken på oss allihopa. Själv ligger jag i sängen och funderar över hur dumt det vore om jag somnar nu för då somnar jag förmodligen inte ikväll sen. En bra jullovsdag och jag är glad för att vi åkte dit även om jag är helt slut nu.

Mobilen lämnades hemma så bilderna i mitt inlägg är idag lånade från google!!

Lämna ett svar