Jump

Ett äventyr väntade idag. Ett äventyr i Malmö. En timme på Jump med goda vänner.
Vi hade bokat med mannens syster och barnens kusin. Vi fick som bonus bästa vännerna som hörde av sig och spontant hängde på när de fick nys om att vi var i krokarna.
Vilken dag!
Jag säger bara, vilken dag!  Vi är så nöjda och glada och alldeles lyckliga! Barnen hade superkul. My fick lite hjälp och  lärde sig äntligen att göra en bakåtvolt, duktiga modiga unge! Fenix som inte hade speciellt höga förväntningar från början, hade ett leende på munnen hela timmen. Embla hoppade och hade kul och roligast av alla hade nog mannen. Och ja, jag hoppade minsann lite jag oxå.

  

  

  

http://www.furbeenina.se/wp-content/uploads/2019/01/img_3223-1.mov

 

När timmen på Trampolinparken var slut hamnade vi på Max där vi fick i oss lite mat. Därefter drog vi till Ikea en snabb sväng för att sedan landa på Emporia.
Och vet ni vad det bästa var? Att hela gänget hängde på! Så kul att ni alla följde med oss på vår lilla shoppingtur. Ny efterlängtad tröja till My hittades och inhandlades. ProMarkers till Embla i födelsedagspresent köptes in. Ja hon vet om det… hon valde själv…  Till sist avslutade vi på Yogiboost med en massa godsaker.
Tack alla ni som var med och gjorde vår dag!!
Extra speciellt tack till våra fina snälla hundvakter! Ni är bäst som ställer upp och passar Chilli när vi behöver det. Han verkade så glad när han kom hem till er idag!

 

Lämna ett svar