Skor

Blev en liten runda in till stan idag. Gjorde ett besök hos http://halsokraft-karlshamn.torget.se för att köpa inlägg till mina skor. Hade ett bra givande samtal med en ur personalen. Fick testa både inlägg och skor. Blev sjukt imponerad av skorna. Joyaskor är tydligen en utveckling av Mtb skorna, ni vet de där balansskorna som såg så roliga ut. Det var nästan som att gå i sand. Funderar starkt på att åtminstone köpa ett par inneskor i detta märket.

Jag har nu senast använt mig av ett par helt vanliga scholl, men de är omöjliga att använda nu med värken i min häl. De är alldeles för hårda och det gör ont bara foten nuddar skon. Lite samma är det med mina vinterskor som är av märket Ecco, oxå alldeles för hårda. Inget jag har reflekterat över så mycket innan men nu när jag har ont känner jag det så väl och efter att ha provat Joyaskorna idag känner jag det ännu mera.

Jag har alltså gått utan inneskor ganska länge nu. Fick veta idag att det kanske inte är helt bra det heller, våra golv är för hårda för våra fötter. Våra fötter är byggda för att gå i gräs och sand och inte på golv och asfalt. Idag blev det ”bara” ett par geléinlägg. Men när det kommer in lite mer pengar på kontot så slår jag nog till på dessa. Är det någon som har erfarenhet av de här skorna? http://joyashoes.swiss/se/om-skon/hem/ Eller har ni bra erfarenhet av andra skor? Berätta gärna!

Lämna ett svar