Släktkalas

En som fyller år i december och en i januari. Det betyder att de får ha släktkalas samtidigt. Idag var det dags. Vi har ju typ världens största familj oxå men som väl är brukar inte alla kunna komma. Då behövs det sommar så man kan vara ute… Jag är självklart tacksam för vår stora familj, missförstå mig inte nu!! Men när alla samlas då blir det lite för mycket för mitt lilla huvud. 

Oscars föräldrar, mina föräldrar, hans syster med man och ett barn, hans bror med sambo och snart ett barn, min storebror med fru och mer än ett barn, min storasyster med man och två barn, min lillebror med fru och mer än ett barn, min lillasyster med man och mer än ett barn… ja ni hör ju! Det räcker att räkna de vuxna så har vi fullt hus. Ungefär där slutade vi att räkna och barnen fick liksom bara hänga på. 😜

 

Som väl är (om man nu får säga det) så kunde inte alla. Men vi var ändå hur många som helst kändes det som. God Chilligryta fick mannen ihop iaf. Hoppas alla ni som var här blev mätta! Till efterrätt brukar vi göra det enkelt och köra köpetårta. I år gjorde vi minsann efterrätten själv. Eller ja Oscar och Embla gjorde den. Emblas berömda kladdkaka fick det bli, med Nutella i. Nästan alla som blivit bjudna på fika hos oss nångång har fått smaka den och alla har gillat den. Hoppas alla gjorde det idag oxå!! 

  
Tack allihopa för en trevlig eftermiddag och kväll! Nu blir det sängen om en liten liten stund. Ska bara försöka ta in tystnaden först. 

Förresten lamporna vi beställde fick vi levererade idag, visst är de fina!

Lämna ett svar