Sommarsimskola

Mina grymma ungar!
I två veckor nu har de blivit väckta på vardagarna, fått i sig frukost och sen iväg till simskola. Så duktiga och grymma de har varit. En massa nya märken blev det idag på avslutningen och diplom såklart. Bästa Fenix har äntligen tagit sina första simtag och lärt sig flyta. Han tycker inte längre det är så läskigt att få vatten i ansiktet och han har t.om vågat hoppa i på det djupa där han inte bottnar. Vilken liten kämpe du har varit, jag är såå imponerad och stolt!
My har simmat o simmat o hoppat o simmat och livräddat som tusan. Ingen aning om hur många meter hon totalt simmat de här två veckorna men många är det. Undrar ni något angående stabilt sidoläge så fråga Mysan, hon kan allt om detta och livräddning. Bästa lilla My vad du är duktig, som du har simmat de här veckorna, jag är superstolt över dig! Sitt första Simborgarmärke har hon även tagit, tyvärr inte med på märkestavlan ännu då de hade beställt hem för få till badet. Nu kommer det på posten om någon dag istället.
Årets Simborgarmärke är superfint regnbågsfärgat och självklart ville även Embla ha ett. Då måste man först visa att man kan simma tillräckligt så ett test fick det bli idag och även hon har ett märke att vänta i brevlådan om någon dag. Jag tvivlade inte på att hon skulle fixa det men ska man få märke måste man visa att man kan, så är det. Embla har utmanat sig själv den här sommaren. Allt bad som blivit, nästan ett dopp om dagen i sjön, har gjort att hon nu utvecklat sina hopp en del. ”Spiken” sitter som en smäck, liksom ”Bomben” och hon har börjat träna sig i att dyka. Så kul att se hur du vågar utmana dig själv min stora bästa Embla, jag är så stolt!
Mina fina bästa ungar, ni är Grymma!

 

 

ps. tyvärr inte mycket bilder eller filmer på simmandet och hoppandet då jag av princip inte ens har mobilen med mig när vi är och badar. Min egen respekt för vatten är enorm och mina ögon måste vara på mina barn när de är i vattnet. Oftast är jag själv eller mannen oxå med i vattnet med dom. Vill egentligen inte moralpredika något som vi alla redan vet, det där om att olyckor i vattnet går så fort… Snälla alla ni som badar med barn lämna mobilen hemma och ha ögonen på ert/era barn istället!
En annan grej är min respekt för alla andra som oxå är på samma ställe och badar, inte så självklart att de vill råka hamna i min mobil. Jag önskar nämligen att mina barn inte hamnar på bild eller film i deras…
Dock ville jag verkligen fånga Fenix nybörjarsimtag och tog därför med mobilen till sjön en dag, passade då på att fånga några av tjejernas hopp samtidigt.

http://www.furbeenina.se/wp-content/uploads/2018/08/img_0809-1.mov

 

http://www.furbeenina.se/wp-content/uploads/2018/08/img_0820-1.mov

Lämna ett svar