Andra semesterveckan

Och dĂ€r kom min nya pyjamas 😀 Blir kanonbra att ha pĂ„ sig i tĂ€ltet pĂ„ nĂ€tterna. (Ignorera den smutsiga spegeln och röran bakom Ă€r ni snĂ€lla 😜)

Dagen idag har mest Àgnats Ät att köra grejer till Second Hand och att fortsÀtta röja bland alla vÄra grejer. Vi har sÄ sjukt mycket saker överallt. Alldeles för mycket. SÄ mycket att man kÀnner sig helt rörig sjÀlv emellanÄt. Operation rensning pÄbörjades för nÄgra mÄnader sedan och kanske kanske att jag kan bli klar med det denna sidan detta Äret. Köket Àr klart, Mysans rum, min sida av garderoben och idag blev jag klar med förrÄdet som innehÄller ytterklÀder & skor samt vÄr matkÀllare som mest innehöll en vÀldans massa glasburkar. Bastun Àr förresten i stort sett tömd pÄ grejer oxÄ. Den har innehÄllit allt det dÀr som vi ska göra oss av med och idag gjorde vi oss alltsÄ av med allt det. Nu kan förhoppningsvis nÄgon annan fÄ glÀdje av de sakerna. Varje gÄng jag röjer och fÄr ordentlig ordning i allafall i nÄgot rum eller förrÄd sÄ kÀnns det som att jag kan andas lite lÀttare. Alla saker vi har som gör att allt kÀnns mer rörigt gör att jag knappt kan fÄ luft. TÀnk om jag nÄgon gÄng kommer till den punkten dÀr det kÀnns som att jag har ordning överallt. BÄde i mitt hus och i mitt inre!

Jag Àlskar ju frukt och bÀr och vet ni vad vi har gjort idag. Vi fuskade och köpte 10 liter blÄbÀr. Galet! Vi kommer förhoppningsvis ha blÄbÀr hela vintern att toppa yoghurten med till frukosten. SÄ himla gott!!

 

Nu sitter jag och vÀntar pÄ att Embla ska komma hem. Hon har varit hos en kompis hela dagen. Kompisen har hÀstar och jag kan ju bara gissa att de har grejat med dom prexis hela tiden. Ska bli kul att hör hur hon haft det! Har fÄtt bÄde bilder och smÄ klipp dÀr de har ridit ute i skogen. SÄ himla mysigt! Jag gissar att hon Àr nöjd och trött nÀr hon kommer hem.

LĂ€mna ett svar